Thursday, March 3, 2011

4 comments:

Decepticon said...

Hi. Saya terjumpa blog awak pasal keje kt Singapore ni. Sy pon keje kt Singapore gak. Saje je nak kenal2.
Dah lama ke keje Singapura?

NORA SAKURA said...

Hi Dude,,
Ahh..i feel so surprise sebab blog yang bersawang dan tak ber update ni pon orang boleh jumpa and komen..
**giglingggg

BTW,Thanks for dropped by.Saya dah masuk tahun ke-6 kerja di Singapore ni..and you?

Decepticon said...

Oh I pon bulan 6 ni genap 6 tahun gak. U keje ulang alik naik bas/mrt ke?

NORA SAKURA said...

Woah,
Samalah lebih kuranggg....
yerlah, ulang alik hari2x..I used to stay there for 3 years..
Kan bagus kalau I boleh tulis pengalaman jadi bangla ni kat sini..
cuma malas nya lahaiii..hanagt2x tahi ayam jer..hahaha..
BTW,bila nak jempot kami2x makan durian kat dusun nun di sana tuh?..errrrrrrrrr