Monday, September 16, 2013

Nasib baik bijik tuh lekat...

Kalau tidak, kamu sudah bijik-less..Itu komen Buk Badar kat aku...

har har har !

sebab...sebelom ke Bintulu few days ago, I accidentally left my smart phone at home.
(my phone with Singapore sim card )
So sampai ke KLIA dari Senai airport ( setelah drive macam orang gila!),masa tunggu connection flight ke Bintulu,rasa amacam mangkuk sangat.Kebosanan.
Masih jugak survive ,sebab masih ada satu lagi phone (tidak ada data plan)untuk menghubungi rakan dan keluarga..(its my "simple"  phone with Malaysian number. ).
Nasib baik ler Kowie sampai awal lah jugak kat KLIA.
Kebetulan dia pon nak balik Bintulu..kami berjanji bertemu di KLIA.
(she works for Shell ,in Bintulu ).
Then today, balik dari Bintulu,as if my life macam belom disaster enough,aku teringgal pulakkkk that phone kat Bintulu....haiyoohhh....dah sampai airport,berurut di kerusi GINTELL yang 5 hengget 15 minute tuh,baru teringat!Eh!..tertinggal kat rumah Kowie,dok charge kat tepi TV tuhhh...

so..today...againnnnn,i am in KLIA with mangkukss feelingggggg.............

apsal aku ni?

p/s: Tapi masih gembira..kerna bag dipenuhi dengan ole ole Bintulu..Miri ..dan Brunei..ahaks.
       Sempat drive ke Brunei untuk lunch..makan sushi...
       Bukan ole ole fancy..tapi ikan terubuk masin Sarawak dan belacan bintulu..kek lapis....hiks..
      

1 comment: